maanantai 31. joulukuuta 2007

we had a dream...

Kotona ollaan! lentomatkat menivat loppuuun asti erinomaisesti ja olemme kaikki hyvissä sielun ja ruumiin voimissa. Katsoimme äsken uutisista vuoden vaihtumista Sydneyssä ja olo oli tosi etätodellinen-viikko sitten kaveltiin tuolla sillalla ja aistittiin jo vuoden vaihteen tunnelmia. Nyt räntäsateessa täällä muta silti onnellisina.

Tämä vuosi alkaa olla varttia vaille valmis ja mikäpä mukavampi tapa päättää se kun nostaa malja kotiintulon kunniaksi. Koko Pihlajarinne tuntui olevan meitä vastassa kun lasten raketit ammuttiin just kun ajoimme pihaan. Joni totesi etta kaikki ovat iloisia kun mä tulen takasin päiväkotiin. Nain varmasti on asia ja lapsen ilme omassa huoneessa kuukauden poissaolon jälkeen ei jätä kylmäksi. On kiva matkustaa mutta se ei tunnu miltään jos ei ole paikkaa mihin palata. On hieno huomata mitä koti molemmille pojille merkitsee vaikka välillä tuntuukin että se on paikka jossa arkena ehitään käydä nukkumassa.

Toivotamme kaikille oikein onnellista uutta vuotta 2008 ja uudenvuoden lupauksissa muistakaa: on oltava unelmia jotka voi toteuttaa , toiset ennemmin toiset myöhemmin. Tama matkamme Australiaan oli yksi pitkäaikainen unelmamme ja olemme onnekkaita kun saimme sen toteuttaa. Joten unelmallista uuuttavuotta viela kerran!!

T. Päivi, Leo, Joni ja Konsta

Ei kommentteja: