lauantai 22. joulukuuta 2007

Manly and Womanly

Heippa! Eilen ei ehditty koneelle kun kuuntelimme paivan luontoaanta eli VISAA. Kavimme isossa kauppakeskuksessa ja siella meni todellakin koko paiva. Kerroksia oli loputtomasti samoin kuin hienoja kauppoja. Ostoksiakin tuli tehtya maltillisesti, koska odottelemme joulun jalkeisia alennusmyynteja Melbourneen. Loysimme mm. Marimekon tuotteita laajasti myyvan liikkeen. Molemmat pojat olivat kuumeisia eilen mutta jaksoivat hienosti (ehka juuri sen takia) mukana ostosnalkaisia vanhempia seuraten. Viihdykkeina mm. iPodi ja piirustuslevyt. Illalla lahdimme nalkaisina etsimaan matkaoppaassa mainittua Hard Rock Cafe Sydneyta mutta emme sita loytaneet. Kuulimme ohikulkijalta etta se on suljettu lopullisesti. Toisaalta loysimme Woollomooloo alueelta kivan Italialaisen ravintolan jossa oli tarjoilijana ruotsalainen mies joka osasi suomeksi mm. Kiitos! Poikia sai houkutella syomaan koska kipeita olivat.





Tanaan paistoi hienosti aurinko pilvettomalta taivaalta, mutta viilea tuuli laski lampotilan lahes "arktisiin" +22 asteen lukemiin. Lahdimme kohti Manlya joka sijaitsee n pulen tunnin lauttamatkan paassa Sydneyn keskustasta. Lautasta sai hyvan kuvan Sydneyn merialueista. Ja toden totta maisemiin ei ehdi viikossa kyllastya.
Saavuimme Manlyyn joka on paikallisetenkin suosiossa oleva Rantakyla pitkine ostoskatuineeen ja hienohiekkaisine rantoineen. Ranta oli todella taynna ihmisia
eika Joulustressista ollut taalla tietoakaan. Muutamissa kaupoissa soivat joululaulut. Joni oli tanaankin kuumeinen ja nukkui rattaissa iltapaivalla. Konsta voi jo paljon paremmin, vaikka muffinssia ei jaksanut syoda. Tultiin takaisin lautalla n. klo 17 ja mentiin kampille hieman lepaamaan. Nyt taas uusin voimin kohti kaupungin iloja.







P.S Konsta otti Aidista miehekkaasta nakokulmasta valokuvan....:-)




HYVAN JOULUN TOIVOTUS KAIKILLE BLOGIA LUKENEILLE MEILTA KAIKILTA!



Naihin kuviin, naihin tunnelmiin... Taalla Leo Helin, Sydney!

Ei kommentteja: