perjantai 21. joulukuuta 2007

Museota ja Siltaa

Tanaan paiva alkoi kuumissa merkeissa kun ilmastointi ei ollut paalla, mutta herattiin tahan Sydneyn hienoon paivaan. Itsetehdyn aamiaisen jalkeen lahdettiin taas uusiin kaupungin seikkailuihin. Rynnattiin kiinalaiseen puutarhaan joka on aivan hotellin ja Darling harbourin vieressa tassa muutamia kuvia sielta:




Sitten mentiien sielta Powerhouse Museumiin eli tekniikan saavutusten ja historian museoon. Tavoitteena oli saada myos pojille inspiraation aiheita ja virikkeita, olihan siella...




Sitten kaytiin syomassa Museon kahvilassa pakolliset nuggetit ja salaatit ja oli jo aika kayda ylakerrassa eli kampilla jatskilla ja valilevolla ennen The Rocksin kaupunginosaan lahtoa. The Rocks on vanha satamakaupuginosa joka on tunnettu hienosti entisoidyista satamarakennuksista ym.

Sitten alkoi urakka kiipeaminen The Harbour Bridgelle. Rattaiden kanssa tama urakka ei ole miaan helppo. sillan ylitys ei ole mikaan paha juttu mutta paasta sillan kannen tasalle on muutamien satojen rappusten takana ja se uuvutti jopa paatuneimmankin kaupunkigurun, mutta lopussa kiitos seisoo:




Toisella puolella kaytiin huvipuiston lapi kavelemassa ja sitten olikin jo niin kova nalka etta oli pakko palata oman pilvenpiirtajan kupeeseen syomaan. Nyt on pakko lopetta kun nettikahvila suljetaan...

Ei kommentteja: