sunnuntai 16. joulukuuta 2007

Shit happens...

Lupailinkin jo kommentoida tuota meidan ensimmaista paratiisipaivaamme uudessa keitaassa. Olemme saaneet hyvia arvauksia ja yksi osui oikeaan eli todellakin valkoista hohtavan hiekkarannan ja sinisena laikkyvan kimmeltavan veden lumo kaikkosi n. 15 minuutissa kun seurueestamme yksi katsoi parhaimmaksi kayttaa suurenluokan klosettia tarpeidensa paastamiseen. Siis jarkyttavaa oli kun Leo uitti poikia ja he sukeltelivat kristallisnkirkkaassa vedessa ja yhtakkia Leo kysyi: miksi altaassa on corn flakesia?? Akkia muistui mieleen aamiaisemme ja kaikki mita sen jalkeen olimme syoneet. Altaassa lillui n. 10 kakkakikkaretta. Kun totuus selvisi jouduin noyrtymaan laguunin kauneudessa ja vaivihkaa sukeltamaan paskaa altaassa. Livettiin paikalta vahin aanin.. Portin takaa katsoimme kun ihmiset jatkoivat tyytyvaisina polskimistaan ja taisi joku kaivaa jotain varpaidensa valista rannalla. Emme halunneet katsoa kauempaa vaan paatimme uida seuraavan kerran muissa vesissa. Etta tallaista.

Tanaan sunnuntaina paatimme pitaa ansaitun lepopaivan. Joni ja kOnsta toimivat aamulla apulaisina. He kattoivat aamiaisen ja myos korjasivat jaljet omalla tyylillaan. Pitaydyimme taustalla ja toivoimme parasta. Loysimme mufiinsit lavuaarista, tiskikoneesta kauniisti sommitellun asetelman, jaakaapista juomalasit ja kahvin. Mutta ajatus oli kaunis.

Tanaan voidaan todeta virallisesti etta pojat osaavat uida!!!! Hienoja yli 5m sukelluksia ja kroolausta aikuisten altaassa. Valilla pitaa muistuttaa etta happi auttaa asiassa.

Ei kommentteja: